Pavillonens a la carte menu

fredag 17.00 - 20.30

Lørdag og Søndag 12.00 - 20.30

Frokost

Serveres fra kl 12.00 – 16.00

 

Stjerneskud 130,-

Grahamspaneret rødspættefilet, på smørristet brød med laks og rejer samt skaldyrscreme

Pariserbøf 135,-

Hakket oksekød på smørristet brød serveres med rødbede, capers, peberrod, rødløg samt rå æggeblomme

2 sild 110,-

2 lækre sild med karrysalat, løg, kapers og æg samt rugbrød og smør

 

Æggekage 115,-

Serveres med peberbacon, tomat og purløg samt rugbrød og smør

 

Fritter og muller 130,-

Vores svar på ”moules frites” dampet blåmuslinger tilsmagt urter og fløde. Serveres med pommes frites og aioli

BURGERE 145,-
Knud Strand Burger
200 gr bøf, ost, bacon, salat og ketchup

 

Hvidløgs Burger
200 g bøf, ost, hvidløg, salat, pesto og hvidløgsdressing


Chili Burger
200 g bøf, ost, jalapenos, chili, salsa

 

Pavillion Burger
200 gr bøf, ost, syltet rødløg, bacon, bearnaisemayo

Alle burgere er inkl stegte kartofler

og kryddermayo 

 

Foretter

Aftenmenuen serveres fra kl 17.00 – 20.30

Alle foretter serveres

med brød og smør

Svampe suppe 75,-

Skovens svampe i selskab af timian, fløde og tilsmagt sherry

Luftørret Skinke 90,-

Lufttørret skinke af dansk frilandsgris. Smagt til med æble, kantarel og sar for at komplementere den salte smag, serveres med løvstikke mayo og rugknas

Stegte kæmperejer 85,-

Stegt med hvidløg, serveres med citronmayo og semidried cherrytomat

Rejer og Laks 85,-

De bedste og flotteste håndpillet rejer, på bund af den dejligste koldrøget laks. Serveres med syltede rødløg og tomatiseret creme

Hovedretter

Til alle hovedretter serveres

der stegte rosmarinkartofler

"pånær Wienersnitzel"

 

Wienersnitzel 205,-

Skåret af kalveinderlår, serveres med klassisk tilbehør, brasede kartofler, ærter og smørsauce, samt wienerdreng

Grillet Strandbasse 220,-

Skåret af fileten. Marrineret i ramsløg og peber, serveres med  sauteret kål

og gulerrods puré

Pavillonkasserollen 185,-

Braiseret okse og svinekød, til sidst tilsat fløde og pølser toppet med bacon og Vesterhavsost

 

Braisseret Lammeskank 225,-

Braisseret i øl og vin serveres på ristede knolde samt rødvinssauce

Bagt torsk 210,-

Bagt med urter, serveres på bund af skovsvampe i hollandaisecreme med urter

 

Entrecoté 225,-

Grillet, serveres med sauté af kål og svampe, samt urtesmør og Bearnaisesauce

 

BURGERE 145,-
Knud Strand Burger
200 gr bøf, ost, bacon, salat og ketchup

 

Hvidløgs Burger
200 g bøf, ost, hvidløg, salat, pesto og hvidløgsdressing


Chili Burger
200 g bøf, ost, jalapenos, chili, salsa

 

Pavillion Burger
200 gr bøf, ost, syltet rødløg, bacon, bearnaisemayo

Alle burgere er inkl stegte kartofler

og kryddermayo 
 

 

Dessert

80' frugtcocktail 80,-

En næsten helt glemt dessert fra farvernes og joggingbuksernes årti, serveres med vaniljecreme, is og chokoladesauce

Pavillonens Isdessert 90,-

3 kugler is med frugt, bærsauce og flødeskum

Chokoladekage 80,-

Serveres med is og frugt

 

Hjertevafler 85,-

Serveres med hindbærskum og is samt knust karamelknas